ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Οι Αρβύλες σε λίγο θα γράφουν και νεκρολογίες

Οι Αρβύλες έχουν καταφέρει να στρέψουν εναντίον τους σοβαρούς σχολιαστές, έγκυρες πένες, ονόματα των οποίων εμπιστεύεσαι τη γνώμη. Η φιλοξενία, και το «ξέπλυμα» ουσιαστικά, του Νίκου Μαστοράκη, ήρθε να ενισχύσει όσους έχουν/έχουμε καταλάβει από χρόνια τη φθορά του χιούμορ τους. Γιατί πολλοί ενοχλήθηκαν και..
άρχισαν να βοηθούν στην αποδόμηση του μύθου τους. Ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος Ξανθάκης που έγραψε για τον Κανάκη και την παρέα του στο newpost (εντοπίσαμε το κείμενό του από τους Zoornalistas) ότι «έρχεται η ώρα να πάρουν και αυτοί την άγουσα για το χρονοντούλαπο». Διαβάστε το άρθρο του από τα λινκ που προηγήθηκαν. Πρώτα, όμως, πάρτε μια γεύση με την κατάληξή του:
«(...) Καλά κάνουν οι Αρβύλες και σατιρίζουν όποιον γουστάρουν και τα χώνουν όπου βρουν. Δικαίωμά τους είναι και ας το χοντραίνουν το στόρι συχνά πυκνά.
» Όταν όμως νεκρανασταίνουν τους βρικόλακες της χούντας, έρχεται η ώρα να πάρουν και αυτοί την άγουσα για το χρονοντούλαπο. Γιατί σε λίγο θα γράφουν και νεκρολογίες για τον λεβέντη τον Ντερτιλή…
- από το harddog