ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Μαρία Σπυράκη: Πόσα παίρνω στο χέρι και πόσα μου μένουν

Ακούγοντας το πρωί της Τρίτης την αρχή της εκπομπής τού Βασίλη Χιώτη και του Νότη Παπαδόπουλου στον Σκάι ο τίτλος που σου έρχεται στο νου για να «τσιμπήσει» το θέμα στο διαδίκτυο, είναι σαν κι αυτούς που βάζουν οι ξύπνιοι κι οι ξυπνιτζήδες της δημοσιογραφικής αγυρτείας κάποιων σάιτ για να κλέψουν το κλικ:«Με ποια..
δημοσιογράφο και πολιτικό ο Β. Χιώτης πήρε πρωινό περισσότερες φορές από όσες έχει πάρει με τη γυναίκα του». Αν έβαζες και υπότιτλο «έχω γυρίσει μαζί όλο τον πλανήτη, είμαστε στο ίδιο αεροπλάνο, στο ίδιο ξενοδοχείο» θα τίναζες το λινκ στον αέρα.
Κιτρινούλης τίτλος και ροζούλης ο υπότιτλος, αλλά θα σάρωνε τα χτυπήματα. Βέβαια, η συνομιλία των Χιώτη-Παπαδόπουλου με τη Μαρία Σπυράκη (περί αυτής ο λόγος) είχε ένα πολύ πιο ενδιαφέρον κομμάτι από τον πρόλογο του παρουσιαστή, ο οποίος είπε ότι έχει πάει σε τόσες πολλές δημοσιογραφικές αποστολές μαζί της, ώστε δυσκολεύεται να τη δει ως πολιτικό και ότι «πιο πολλά πρωινά έχω φάει με τη Μαρία παρά με τη γυναίκα μου».
Ποιο είναι αυτό το ενδιαφέρον κομμάτι; Οι απολαβές και τα προνόμια που έχει η Μαρία Σπυράκη, κι όλοι οι ευρωβουλευτές, για την ιδιότητά τους.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ