ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Σπηλιωτόπουλος: «Πέφτουν» τηλέφωνα για στήριξη Ασημακοπούλου έναντι Μεϊμαράκη

Στην αποκάλυψη ότι «πέφτουν» τηλέφωνα που καλούν τους νεοδημοκράτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Μισέλ Ασημακοπούλου έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προχώρησε χθες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Συγκεκριμένα μιλώντας στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» ανέφερε: «Πρόσωπα του..
στενού και συγγενικού μου περιβάλλοντος έχουν δεχθεί πάρα πολλά τηλέφωνα από σημαντικά πολιτικά γραφεία που τους ζητούν να στηριχθεί μια συγκεκριμένη κυρία, υποψηφία ευρωβουλευτής η κ. Ασημακοπούλου για να πάει πιο μπροστά από τον κ. Μεϊμαράκη. Αυτό θα έχει φτάσει στα αυτιά του κ. Μεϊμαράκη και θα έχει πικραθεί από αυτό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχει δηλώσει ότι «δεν θέλει να είναι επικεφαλής αν θα είναι δεύτερος».
Επίσης ο Α. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε σε κάποια κέντρα (δημοσιογράφοι, site κλπ) που επιχείρησαν να μειώσουν το κύρος της άποψής του ενώ αναφορικά με τη διαφορά των εκλογών ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ο Σπηλιωτόπουλος είπε: «Αν η διαφορά είναι μικρή σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν πάνε καλά» και επανέλαβε τα λόγια Μεϊμαράκη ότι «θα πρέπει να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και μια μεγάλη συζήτηση αν κάτι τέτοιο συμβεί».