ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Όταν η Κοσιώνη βάζει τον Άδωνη που ουρλιάζει στη θέση του

ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν χθες στο πάνελ του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη που -εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε- πως το σκάνδαλο Novartis καθορίζει τις συμμαχίες της ΝΔ.
Η Σία Κοσιώνη (προς τιμήν της) δεν ανέχθηκε τις φωνές και τη..
συμπεριφορά του Αδωνη και τον διόρθωσε εκνευρισμένη λέγοντας πως δεν βάζει η κυβέρνηση τους ανθρώπους στη φυλακή αλλά η Δικαιοσύνη.
Αφορμή ήταν η τοποθέτηση του Κώστα Σκανδαλίδη (ΚΙΝ.ΑΛ.) υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας ως «το ιδανικό σενάριο» προσθέτοντας το ερώτημα γιατί δεν κάθονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα τραπέζι.
Τι ήταν και το είπε!
«Μου είναι ακατανόητα αυτά. Ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Λοβέρδος λένε ότι για την υπόθεση Novartis θέλουν να πάνε τους σκευωρούς στην φυλακή. Αν έχουμε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, θα πάμε τους σκευωρούς στην φυλακή; Πλάκα μας κάνετε;» είπε ο Άδωνης αποκαλύπτοντας και το πρόβλημά του!
Και εκεί παρεμβαίνει η Σία Κοσιώνη ρωτώντας τον Άδωνη Γεωργιάδη, αν τα κόμματα βάζουν στη φυλακή τους ανθρώπους. Παρά τις φωνές του Άδωνη Γεωργιάδη, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ του υπενθυμίζει πως η Δικαιοσύνη βάζει τους ανθρώπους στη φυλακή και όχι η κυβέρνηση…
«Η υπόθεση Novartis θα καθορίσει την επόμενη μέρα της χώρας;» τον ρώτησε ο κ. Σκανδαλίδης για να λάβει ως απάντηση τα ουρλιαχτά του Άδωνι «Ασφαλώς και ναι. Πήγαν να μας κλείσουν φυλακή με ψέματα και δεν θα καθορίσει; Ασφαλώς και ναι είναι η απάντηση».
«Κυβέρνηση που δεν θα κλείσει φυλακή τους σκευωρούς δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Τελειωμένα πράγματα» είπε ο Άδωνις μαινόμενος στο ΣΚΑΙ.
«Άσε την Δικαιοσύνη. Θα πάει ο υπουργός που το έστησε Ειδικό Δικαστήριο;» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αποκαλύπτοντας το προσωπικό μένος και το ρεβανσιστικό σχέδιο για ειδικά δικαστήρια.
Εκεί ο κ. Σκανδαλίδης παρενέβη φέρνοντας ως παράδειγμα τα όσα έγιναν το 1989 και πρόσθεσε: «Εγώ την εκδικητική σκανδαλολογία δεν την αποδέχομαι».
-πηγή: documentonews