ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Οχι στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου από το «OPEN»

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κληθεί, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), το ΑΡΤ TV του Καρατζαφέρη, για να δώσει εξηγήσεις για το απαράδεκτο γκάλοπ για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου.
***
Τελικά αρνητική ήταν η απόφαση της διοίκησης του «OPEN» να αναλάβει ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ρόλο σχολιαστή στο..
κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αντίθετα, σύμφωνα με το enimerosi24, το ενδεχόμενο η Βούλα Κεχαγιά (δημοσιογράφος του «ΕΘΝΟΥΣ») να είναι η μια από τους δυο σχολιαστές στο δελτίο κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο έδαφος.
***
Κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, το νέο φύλλο της Finance & Markets Voice (#232). Πρωτοσέλιδο θέμα «Τι κρύβει στο μυαλό του ο Αλέξης». Εκτενές ρεπορτάζ για την «κίτρινη κάρτα» στον Π. Καμμένο και την «αποβολή» του Ν. Κοτζιά. Ο σχεδιασμός Τσίπρα για την επόμενη μέρα.
***
Πρεμιέρα νέου κύκλου στις 21/10 για την εκπομπή Ιστορικοί Περίπατοι» στην ΕΡΤ1 με τη Μαριλένα Κατσίμη. Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου έχει θέμα τη μετανάστευση. Η Μαριλένα Κατσίμη μαζί με τον ιστορικό Κωστή Καρπόζηλο θα περιηγηθούν στα μέρη, όπου ξεκίνησε η υπερατλαντική μετανάστευση από την Ελλάδα στην Αμερική στα τέλη του 19ου και αρχές του 20ού αιώνα.