ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Με 35 ολοσέλιδες διαφημίσεις!

«Γενέθλια» για την εβδομαδιαία εφημερίδα Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη που έκλεισε έξι χρόνια στα περίπτερα. Στο τεύχος του Σαββάτου είχε ειδικό ένθετο 80 σελίδων εκ των οποίων οι 35 ήταν διαφημίσεις! Για τα έξι χρόνια από την έκδοση των Παραπολιτικών μίλησαν -εκτός των άλλων- και πολιτικοί από όλους τους χώρους, φυσικά υπερίσχυσαν οι της ΝΔ. Σήμερα τα Παραπολιτικά,..
όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα, πουλάνε πανελλαδικά περί τις 25.000 φύλλα μέσο όρο ανά έκδοση.
 ***
Και τρίτη απόλυση, ενός διορθωτή, στην εφημερίδα Μακεδονία με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την επανέκδοση του ιστορικού φύλλου.  Ειχε προηγηθεί η απομάκρυνση ενός δημοσιογράφου, μέλους της ΕΣΗΕΜ-Θ, και μιας σελιδοποιού, δύο εργαζομένων οι οποίοι συμμετείχαν ως μέλη στο νεοσύστατο σχήμα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης. Οι δυο απολύθηκαν διότι αρνήθηκαν να αποδεχτούν την παραγραφή της προϋπηρεσίας τους.
***
O δημοσιογράφος Κώστας Παπαγιάννης αναλαμβάνει το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ του News 24/7. Ο Κ. Παπαγιάννης σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει εργαστεί στην Αυγή και από το 2012 καλύπτει το κοινοβουλευτικό και ελεύθερο πολιτικό ρεπορτάζ.
***
Δυσαρέσκεια και γκρίνιες έχει προκαλέσει στον ΣΚΑΪ η πορεία της εκπομπής «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς η ανταπόκριση του κοινού δεν είναι αυτή που περίμεναν οι ιθύνοντες, με την τηλεπαρουσιάστρια να έρχεται αντιμέτωπη με αλλαγές λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real», αναμένονται σημαντικές διορθωτικές κινήσεις...