ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ωραίο κόμμα. Έφτασε και η Καϊλή να βγάζει τη γραμμή…

«Εικόνα σου είμαι Εύα και σου μοιάζω». Θα μπορούσε να είναι το κεντρικό σύνθημα του Κινάλ της Φώφης. Δεν έφταναν τα άλλα, πετάγεται και η Εύα Καϊλή.
Στα «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού, είπε ότι «μπορεί να γίνει μια προγραμματική συμφωνία υπό προϋποθέσεις για συγκεκριμένα θέματα με τη ΝΔ μετά τις εκλογές».
Ο ΣΥΡΙΖΑ; Μόνο «με συγκεκριμένα πρόσωπα». Με τους..
κομμουνιστές που έσφαξαν τον αγέννητο παππού της να πάνε;
Είπε κι άλλα. Όπως π.χ. για το Σκοπιανό: «Μετά τις εκλογές μπορεί να μπει στο τραπέζι μια λύση χωρίς τη λέξη Μακεδονία. Η Σλαβομακεδονία για παράδειγμα θα ήταν μια καλή επιλογή».
Προφανώς δεν έχει πάρει μυρουδιά για το θέμα. Της αρέσει όμως να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής πάλι και να «γίνει μια ενδιαφέρουσα πολιτική μάχη με τον Νίκο Παπανδρέου για την ευρωβουλή».
Γιατί άσχημα θα ήταν αν βγουν και οι δυο; Η Φώφη Γεννηματά της ζήτησε να πάρει μέρος στις εθνικές εκλογές, αλλά έβαλε τους όρους της: μόνο αν προηγηθούν των ευρωεκλογών.
Κατακαημένο ΠΑΣΟΚ, πού κατάντησες…

Ο Κοινοβουλευτικός / Aνοιχτό Παράθυρο