ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ο «ανήσυχος» Θοδωρής Κυριακού


Ο Μαρινάκης φέρνει «τα πάνω κάτω» στον τηλεοπτικό χάρτη
 
Το πρόγραμμα του Ant1 για τη σεζόν 2018-2019 έχει ξεκινήσει, αλλά σίγουρα δεν έχει αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γι’ αυτό ο  Θοδωρής Κυριακού και τα στελέχη του καναλιού βρίσκονται σε συνεχόμενες συζητήσεις για την ενίσχυση του προγράμματος με νέα πρότζεκτ, όπως το..
«Big Brother». Ακόμη, ο επιχειρηματίας φαίνεται έτοιμος να «χτυπήσει» με δύο ενδιαφέρουσες κινήσεις την αγορά, η μία εκ των οποίων αφορά στην απόκτηση του ελέγχου της Forthnet, με στόχο τη Nova. Η υπόθεση για το παραπάνω έχει ήδη πάρει το δρόμο της και έχει κατατεθεί προσφορά, στην οποία ο καναλάρχης προτείνει επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στη Forthnet και «κούρεμα» των δανείων κατά 70%.
Στο επιχειρηματικό του πλάνο φιγουράρει και το σχέδιο για την απόκτηση της ταινιοθήκης του Mega. Ο Στρατής Λιαρέλης, ένα από τα κορυφαία στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, κάποια στιγμή και μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής είχε παραδεχθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την ταινιοθήκη του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού.
- απόσπασμα από ρεπορτάζ του reader.gr σχετικά με το πως ο Μαρινάκης φέρνει «τα πάνω κάτω» στον τηλεοπτικό χάρτη