ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Τελειώνει η περίοδος χάριτος για διευθυντή ραδιοσταθμού

Μάλλον τελείωσε η περίοδος χάριτος για διευθυντή ραδιοφωνικού σταθμού. Αυτό ισχυρίζονται αυτοί που ξέρουν. "Ούτε εγώ δεν μπορώ πλέον να τον ακούσω" φέρεται να λέει εκνευρισμένο το αφεντικό σε στενούς του συνεργάτες. Και όλοι μαζί ετοιμάζονται για αλλαγές.
**
Προβληματισμός επικρατεί στο παρασκήνιο σχετικά με νέα έκδοση για την οποία έχουν γραφτεί..
πάρα πολλά. Οι "αισιόδοξοι" επιμένουν ότι «δεν θα υπάρξει πρόβλημα», αλλά οι "απαισιόδοξοι" αμφιβάλλουν.
**
Και ο Γιάννης Φιλιππάκης ενδιαφέρεται, λένε, για το κτίριο της "Ελευθεροτυπίας" στον Νέο Κόσμο. Προφανώς για να μαζέψει σε ενα χώρο "Δημοκρατία", "Espresso","Εστία", "Live Sport","Ορθόδοξη Αλήθεια" και τα Στοιχηματικά του, που τώρα στεγάζονται πέριξ της Ομονοίας.
**
Απομακρύνονται απο την ειδησεογραφία, όλο και περισσότερο "Τα Νέα". Με πολλά άρθρα (αδιάφορα συνήθως) και θέματα απο την βαθειά κατάψυξη. Πλην εξαιρέσεων τα πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ είναι σχολιογραφικά. Κάτι σαν τον "Φιλελεύθερο" ένα πράγμα...
**
Αντίθετα το ΕΘΝΟΣ τώρα τελευταία έχει ενισχύσει το ρεπορτάζ και αυτό φαίνεται στα πρωτοσέλιδά του που βγάζουν ειδήσεις οι οποίες συζητιούνται. Ασχετα αν κάποιοι διαφωνούν και έχουν ενστάσεις για το εικαστικό κομμάτι της πρώτης σελίδας, η ουσία είναι ότι υπάρχει ρεπορτάζ και μάλιστα αποκλειστικό.