ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Και διάλογος για τα Πνευματικά Δικαιώματα

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής για τα Πνευματικά Δικαιώματα. Η Επιτροπή συστήθηκε, μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να αξιολογήσει τις εξελίξεις στην εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα και να προτείνει..
τις βέλτιστες λύσεις διασφάλισης των συμφερόντων των δημοσιογράφων στο νέο περιβάλλον. Η Επιτροπή ανέλαβε να καταθέσει σχετική πρόταση, εμπεριστατωμένη και επικαιροποιημένη, έως τα τέλη Νοεμβρίου.
Στην Επιτροπή μετέχουν, η Β’ Αντιπρόεδρος Αριάδνη Αγάτσα, η Ειδική Γραμματέας Αγγελική Γυπάκη, ο δικηγόρος Άλκης Ψάρρας, οι δημοσιογράφοι – μέλη της ΕΣΗΕΑ Χριστόφορος Κάσδαγλης και Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Παπαθανασίου και ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΗΕΑ Απόστολος Τσαλαπάτης.
Το πόρισμα της Επιτροπής θα δημοσιοποιηθεί και θα αποσταλεί σε όλους τους δημοσιογράφους προκειμένου, πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις, να προηγηθεί ο αναγκαίος διάλογος με την συμμετοχή όσων το επιθυμούν.