ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Γιατί ο Καμμένος εκνευρίστηκε με την ΕφΣυν

Τι είπε στην «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ

«Οι ΑΝΕΛ δεν είναι Σαλβίνι» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ ο υπουργός Άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση
μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις σφοδρές αντιδράσεις μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσαν οι προτάσεις του για εναλλακτικό σχέδιο στο Μακεδονικό ξεκαθάρισε, μιλώντας στον Νίκο..
Παναγιωτόπουλο και τη Μαρία Αλεξάκη, ότι εξέφρασε την προσωπική του άποψη ως κυβερνητικός εταίρος και δεν εκπροσωπούσε την επίσημη θέση της κυβέρνησης.
Όσον αφορά το plan B για το Σκοπιανό είπε ότι «την εναλλακτική πρόταση τη γνωρίζει ο πρωθυπουργός αλλά δεν την έχει εγκρίνει ως κυβερνητική πολιτική». 
 Ο υπουργός Άμυνας υπογράμμισε ότι δεν έγινε καμία συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζέιμς Μάτις, αλλά κατά τις επαφές του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατέθεσε την αρνητική θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέναντι σε μια συμφωνία που περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».
Στην ερώτηση και αναφορικά με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για το αν του τηλεφώνησε ο Τσίπρας όσο ήταν στις ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος απάντησε ότι «ήταν η πρώτη φορα που δεν μιλήσαμε, συνήθως μιλάμε 2-3 φορές την ημέρα. Γι' αυτό εκνευρίστηκα, γιατί αντιλήφθηκα την ύπαρξη κέντρων. Σας θυμίζω τη δήλωση μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ πριν καταρρεύσει το χρηματιστήριο. Είχα μιλήσει για τράπεζες που είχαν επανέλθει στο παλαιό καθεστώς που δίνουν χρήματα σε εφημερίδες χωρίς εγγυήσεις. Όταν στηρίζει πρωτοσέλιδο σε τηλεφώνημα που δεν έγινε ποτέ και άρχισε να γράφει διάφορα για να προκαλέσει την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ. Ηλιθιότητες».
«Όλα αυτά τα γράφουν ενώ ξέρουν οτι είναι ψέματα γιατί θέλουν να προκαλέσουν, γιατί θέλουν να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ από τα αριστερά γιατί υπάρχουν άνθρωποι της αριστεράς που έχουν κάνει αγώνες για τις βάσεις» πρόσθεσε ο Καμμένος αναφερόμενος στην Εφ Συν.