ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ραντεβού στο Παγκράτι για τη νέα "Απογευματινή"

Η ΕΣΗΕΑ άραγε γνωρίζει οτι κάποιες εφημερίδες δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα για την εργασία της Κυριακής και μάλιστα δεν δίνουν ούτε καν ρεπό; Κάτι θα εχει πάρει τ' αυτί της, δεν μπορεί...
**
Πέριξ της Πλατείας Προσκόπων στο Παγκράτι κάνει τα ραντεβού του για την "Απογευματινή" ο Χρίστος Μουλίνος. Με υποψηφίους για το φύλλο αλλά και..
κυβερνητικά στελέχη! Ο Χρ. Μουλίνος άλλωστε γνωρίζει τα στέκια της περιοχής από τη μακρόχρονη διευθυντική θητεία του στην Ερατοσθένους.
**
Κάθε βδομάδα γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα η "Νέα Σελίδα", η εφημερίδα του Ηλία Λιβάνη. Δείχνει γενικώς οτι δεν μασάει κι αυτό αρέσει σε όσους την διαβάζουν. Η αντίστοιχη ιστοσελίδα φαίνεται να μην τα καταφέρνει το ίδιο καλά, χώρια που έχει πολλά copy paste κι αρκετές φορές δεν βάζει καν την πηγή.
**
Στο στόχαστρο του ισχυρού άνδρα μιντιακού ομίλου o υπεύθυνος κυκλοφορίας των εντύπων του. Τον θεωρεί ακριβό και ταυτόχρονα "χλιαρό" στις διεκδικήσεις του απέναντι στο μοναδικό μονοπωλιακό πρακτορείο διανομής.