ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Γιατί βλέπω Σταματίνα και Βερύκιο

Είμαι τηλεορασάκιας κι εφημεριδάκιας από δέκα χρονών, έχω ανοσία. Καταρχάς η τηλεόραση μου έχει χρήση ραδιοφώνου, είναι εκτός οπτικού πεδίου, πρώτα θα ακούσω κάτι και μετά θα γυρίσω το κεφάλι. Και ποιος είναι ο καλύτερος από το Βερύκιο για να σου τραβήξει την προσοχή; Μόνο ο..
'Αδωνης αλλά ο 'Αδωνης είναι ένα ακουστικό και οπτικό σ#@τ%.
Πάμε παρακάτω. Υπάρχει ένα..
πράγμα που λέγεται "τηλεοπτικός χρόνος" και ισχύει πολύ περισσότερο για το θεατή παρά για τον παρουσιαστή. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΗ. Aφηνα την τηλεόραση ξεχασμένη στην ΕΡΤ και το ΣΚΑΙ, οι πιο ενημερωτικοί μας σταθμοί, και το αποτέλεσμα ήταν ένας λευκός θόρυβος.
Οι Σταματίνα & Βερύκιος είναι ένα πολύ καλό δίδυμο που σου δίνουν τα θέματα της ημέρας συμπυκνωμένα με τις σωστές δόσεις ίντριγκας, λαϊκισμού, ενημέρωσης και στοιχειώδους ανάλυσης. Επίσης, αυτό είναι γενικότερο χαρακτηριστικό του 'Αλφα, προσπαθούν να κρατήσουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην όποια κυβέρνηση και αντιπολίτευση στα πλαίσια πάντα των εμπορικών τους συμφερόντων. Δεν έχω καμία αυταπάτη για το τι σερβίρουν. Infoteinment.
Από κει και πέρα, όταν κάτι τραβήξει την προσοχή μου, προσοχή... κρατηθείτε... έρχεται έκπληξη: Ψάχνω και ΔΙΑΒΑΖΩ γι αυτό. Ω, ναι διαβάζω, ιντερνετικά μεν αλλά διαβάζω. Εφημερίδες, σάιτ, απόψεις στο facebook. Kάποιες πηγές που εκτιμώ, κάποιες που σέβομαι, κάποιες που διαφωνώ, κάποιες αιρετικές· προσπαθώ να έχω σφαιρική άποψη και να δημιουργήσω τη δική μου γνώμη. Αυτά. είμαι ο Πάνος, βλέπω Σταματίνα & Βερύκιο και είμαι καλά.
- από το fb του Panos Dodis