ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Κάνει «Open» με Στάη

Τελικά ο κύβος ερρίφθη για το «Open - Beyond TV», το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, που μπαίνει μπροστά στις 24 Οκτωβρίου. Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αναλαμβάνει τελικά η Έλλη Στάη κάθε βράδυ στις 19.00 την οποία δεν αποκλείεται προσεχώς να τη δούμε και σε άλλο ρόλο. (δείτε ΕΔΩ)
***
Με δύο «δυνατά» θέματα κυκλοφορεί το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: το πρώτο αφορά τη..
διαγραφή χρεών για χιλιάδες ασφαλισμένους και το δεύτερο είναι η εκ βαθέων εξομολόγηση της πρώην γυναίκας  του ελληνικής καταγωγής υπαρχηγού του ΙSIS. Επιπλέον στο Εθνος της Κυριακής υπάρχει περιοδικό για το ΝΒΑ με συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούμπο.
***
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» στη ΕΡΤ1. Ο Π. Καμμένος απαντά στις
ερωτήσεις του Νίκου Παναγιωτόπουλου και της Μαρίας Αλεξάκη, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου
2018 στις 08:15. Να δούμε αν οι δύο δημοσιογράφοι θα τον «στριμώξουν» με τις ερωτήσεις τους.
***
Ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ, γερμανικής παραγωγής του 2015 με την υπογραφή στη σκηνοθεσία του  Φέλιξ Μάλερ έχουν προγραμματίσει τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης αυτήν την Κυριακή (14/10) στις 23.50 στην ΕΡΤ-1. Πρόκειται για το  «Οι απαγορευμένες ταινίες των Ναζί» (Verbotene Filme / Forbidden Films), διάρκειας 94 λεπτών που έχει συμμετάσχει στο επίσημο πρόγραμμα πολλών φεστιβάλ.