ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Oρθόδοξη Αλήθεια κάθε εβδομάδα

Η Ορθόδοξη Αλήθεια, η θρησκευτική εφημερίδα που κυκλοφορούσε έως τώρα μια φoρά το μήνα, γίνεται πλέον εβδομαδιαία και θα βρίσκεται στα περίπτερα κάθε Τετάρτη.
Στην ομάδα των συνεργατών προστέθηκαν και νέοι δημοσιογράφοι ενώ τους υπάρχοντες αρθρογράφους (π. Γ. Μεταλληνό, π. Ανανία Κουστένη, Κ. Χολέβα, Μ. Μελινό κ.α.) θα πλαισιώσουν πολλοί ακόμα σημαντικοί άνθρωποι της Εκκλησίας (Αγιορείτες μοναχοί, ιερείς και
Από αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη η εφημερίδα θα κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα με πλούσια ρεπορτάζ. Θα καλύπτει όλη την εκκλησιαστική επικαιρότητα ενώ θα προσθέσει και νέες στήλες για την υγεία, τη διατροφή και την οικογένεια, πάντα με άξονα την Ορθοδοξία.
Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου η εφημερίδα θα συνοδεύεται από ένα βιβλίο για τον Γέροντα Εφραίμ Κατουνακιώτη -έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Αγιορείτες που αναμένεται να..   γίνει Άγιος- το οποίο έχει γράψει ο γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός.
Η Ορθόδοξη Αλήθεια εκδίδεται από τον όμιλο «Δημοκρατικός τύπος ΑΕ».