ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Χαριστική βολή στη Sportday

Απολύθηκαν και οι τελευταίοι συντάκτες της εφημερίδας Sportday στη Θεσσαλονίκη με την  ΕΣΗΕΜΘ να καταγγέλλει την εργοδοσία ότι  έδωσε  τη χαριστική βολή στη λειτουργία του ανταποκριτικού γραφείου που διατηρούσε στην συμπρωτεύουσα.
Η εργοδοσία της Sportday έξι μήνες αφότου εξανάγκασε τους ελάχιστους συντάκτες που είχαν απομείνει στο δυναμικό του γραφείου να δουλεύουν από το σπίτι τους, αποφάσισε να τους απολύσει, δείχνοντας την απόλυτη περιφρόνησή της στην ενημέρωση που προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα.
Η ΕΣΗΕΜΘ καταγγέλλει ότι η νέα ενέργεια της SPORTDAY επαληθεύει τη μεθοδική επιχείρηση αφανισμού της ενημέρωσης στην περιφέρεια: Ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί που καταχρηστικά λειτουργούν ως πανελλαδικής εμβέλειας ενώ δεν διατηρούν γραφεία οπουδήποτε εκτός Αθηνών,..
εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας που καταργούν ανταποκριτικά γραφεία με παράδοση δεκαετιών, αθλητικά φύλλα που για οτιδήποτε συμβαίνει μακριά από την έδρα τους αναμασούν απλώς αμφίβολες πληροφορίες.
Ανακοίνωση έγβγαλε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) που καταγγέλλει την απόφαση της ιδιοκτησίας της Sportday, να στείλει οριστικά στην ανεργία έξι (6) εργαζόμενους.