ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Λάλας - Σακελλαρόπουλος στον Sport24 Radio

Ενδιαφέρον για το δίδυμο Πανούτσου - Βαϊμάκη στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ
Λίγο πριν μπει ο κατ’ εξοχήν φθινοπωρινός μήνες, ο Οκτώβριος, τα αθλητικά ραδιόφωνα έχουν ολοκληρώσει τις βασικές τους αλλαγές, με καινούργιες συνεργασίας, νέες εκπομπές και αναπροσαρμοσμένα προγράμματα. Προηγήθηκε ο Σπορ Fm, ο οποίος στην προσπάθειά του να διατηρηθεί στην κορυφή των ακροαματικοτήτων ανανέωσε το πρόγραμμά του και διεύρυνε την οπτική του ματιά, η οποία ώς την αλλαγή της ιδιοκτησίας του (Γιάννης Αλαφούζος) και της διεύθυνσής του (Γιώργος Κοσμάς), ήταν ως έναν βαθμό μονομερής, είχε συγκεκριμένη κατεύθυνση και άφηνε δυσαρεστημένη μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων ορισμένων συλλογικών προτιμήσεων.
Ο Σπορ Fm ενισχύθηκε από τον Μάιο με δυνατά ονόματα της αθλητικής δημοσιογραφίας. Αρχικά με τους Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιο, Άρη Ασβεστά και αργότερα, μεταξύ άλλων, με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Βασίλη Παπαθεοδώρου.
Με τη σειρά του ο Sport24 Radio άρχισε από τη Δευτέρα την αντεπίθεση με το νέο πρόγραμμά.. του και την προσθήκη ονομαστών συνεργατών, μεταξύ των οποίων ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και οι Θανάσης Λάλας, Χάρης Παυλίδης. Οι δυο τελευταίοι θα εμφανίζονται κάθε Δευτέρα, στις 9.30 έως τα μεσάνυχτα. Στη χθεσινή εκπομπή τους είχαν συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την οποία βγήκε μια ατάκα που «έγραψε»: «Εγώ παίζω μπάλα και ο Άδωνις τένις».
- διαβάστε το εκτενές ρεπορτάζ στο μπλογκ harddog-sport (ΕΔΩ)