ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Χατζηνικολάου προεξοφλεί αποτυχία Τζιτζικώστα

Το ανακάτεμα της τράπουλας, ο Κ. Μπακογιάννης κι ο... θειούλης

«Η ΝΔ δεν είχε ποτέ εξωκοινοβουλευτικό αρχηγό, ούτε θα αποκτήσει...». Με αυτό το tweet o δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου παρεμβαίνει στα εσωκομματικά της ΝΔ με παραινέσεις και νουθεσίες προς τον νεαρό υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολο Τζιτζικώστα.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει άποψη για τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σπεύδει να προεξοφλήσει την αποτυχία εκλογής Τζιτζικώστα στην αρχηγία της ΝΔ.
Συγκεκριμένα ο τηλεπαρουσιαστής σχολίασε στο twitter την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ, ως εξής:
«Αξιόλογος νέος πολιτικός ο Τζιτζικώστας. Η ΝΔ δεν είχε όμως ποτέ εξωκοινοβουλευτικό αρχηγό, ούτε θα αποκτήσει. Γιατί βιάζεται; Γιατί να "καεί;"».
Η κίνηση του 37χρονου Τζιτζικώστα να ανακοινώσει το βράδυ του Σαββάτου ότι θα είναι..
υποψήφιος, ανακάτεψε την τραπουλα στη ΝΔ δημιουργώντας νέα δεδομένα στην εσωκομματική αναμέτρηση καθώς παρεμβαίνει ανατρεπτικά στο παιχνίδι των παραδοσιακών εσωκομματικών διαχωρισμών («καραμανλικοί», «μητσοτακικοί», «σαμαρικοί» κλπ).

Υ.Γ. Ο Απ. Τζιτζικώστας, στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2014 εξελέγη χωρίς κομματικό χρίσμα, συγκεντρώνοντας το εντυπωσιακό 71%. Ο Κώστας Μπακογιάνης ετοιμάζεται κι αυτός κόντρα στο θειούλη, παρά το γεγονός ότι σε συνάντηση που είχε στο Καρπενήσι με περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του, διέψευσε τα περί υποψηφιότητάς του. Αυτός μάλλον δεν βιάζεται...