ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Δεκαπέντε(!) εφοπλιστές επενδύουν στα media

Oυτε ένα ούτε δύο ούτε τρεις αλλά δεκαπέντε εφοπλιστές ετοιμάζουν επένδυση στα media! H "μιντιακή" πιάτσα κατακλύζεται τις τελευταίες ημέρες με φήμες ότι ομάδα επιχειρηματιών με εμπειρία στην... θάλασσα ετοιμάζεται να επενδύσει στον χώρο των ΜΜΕ και ειδικά στην TV. Σύμφωνα  με ρεπορτάζ του Β. Τσακίρογλου στο protothema.gr και με βάση την τελευταία εκδοχή του σεναρίου, ένας όμιλος αποτελούμενος από 15 Έλληνες εφοπλιστές έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και οργανώνεται για είσοδο στην ταλαιπωρημένη αγορά του Τύπου και κυρίως της τηλεόρασης.
 Η οικονομική δυσπραγία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπάρχοντα "μιντιακά" συγκροτήματα και εδικά τα  τηλεοπτικά αφήνουν πολλά περιθώρια σε νέους "παίκτες" να εισέλθουν στον χώρο της TV. Η συνολική οικονομική επιφάνεια ενός ομίλου 15 εφοπλιστών θα μπορούσε, ..
όπως γράφει ο Β. Τσακίρογλου στο protothema.gr, να λειτουργήσει σαν εγγύηση ότι η επένδυση -που επί του παρόντος είναι ένα σχέδιο επί χάρτου - θα ανανεώσει τα κατεστημένα «ήθη και έθιμα» στα ελληνικά ΜΜΕ και εδικά στην  TV. 
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον -και από πολλές απόψεις- να δούμε τις αποφάσεις που θα πάρουν οι 15 Έλληνες εφοπλιστές όταν ολοκληρώσουν (ή αρχίσουν συστηματικά) την εμπλοκή τους στα media.