ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Διεθνής διαγωνισμός Σεναρίου Μεγάλου Μήκους...

...και Ντοκιμαντέρ με θέμα την Κύπρο

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και το Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα προκηρύσσουν:
Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μεγάλου Μήκους και Ντοκιμαντέρ: Πρωτότυπου Έργου στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα με θέμα την ΚΥΠΡΟ.
Η θεματολογία όσον αφορά αμφότερους τους διαγωνισμούς, μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, παραμένει ευρύτατη καθώς δύναται να περιλάβει αρχαιολογικά, ιστορικά, πολιτικά, πολιτιστικά..   και κάθε είδους θέμα που αναφέρεται στην Κύπρο και την μακραίωνη ιστορία της όπως επίσης και θέματα που αφορούν προσωπικότητες της Κύπρου, που έζησαν στην Κύπρο η αλλαχού. Τέλος θα γίνουν δεκτά και σενάρια που πραγματεύονται τις σχέσεις της Κύπρου με άλλους λαούς.
Συμμετοχές γίνονται δεκτές από 15 Σεπτεμβρίου 2015 έως 29 Φεβρουαρίου 2016.
Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://senariografoi.gr/gr/news/stories/i886/ και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Κακαβά στο τηλέφωνο 6932.089.819.