ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Απομακρύνουν την Τρέμη από το κεντρικό δελτίο

To Mega αναζητά άντρα παρουσιαστή

Σε τροχιά απομάκρυνσης από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega βρίσκεται η Όλγα Τρέμη, καθώς τουλάχιστον δύο από τους τρεις μεγαλομετόχους του καναλιού θεωρούν πως έφτασε η ώρα για ένα νέο πρόσωπο, κίνηση που θα συνδυαστεί με τη γενικότερη ανανέωση του δελτίου.
Φυσικά, η άποψη που επικρατεί για την έμπειρη δημοσιογράφο είναι η καλύτερη, γεγονός που την εμφανίζει και ως το φαβορί για την ανάληψη άλλου νευραλγικού πόστου στον σταθμό.
Ηδη έχει γίνει μια πρώτη εσωτερική συζήτηση και έχουν πέσει προτάσεις για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν την Όλγα Τρέμη. Το φαβορί, εφόσον συμφωνήσουν και οι τρεις βασικοί μέτοχοι και, φυσικά, ο ίδιος ο δημοσιογράφος (που είναι άντρας), εργάζεται σήμερα σε άλλο κανάλι.
Η συζήτηση βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, ενώ υπάρχουν αρκετά ζητήματα με την απομάκρυνση της Ολγας Τρέμη. Αν αυτό το σενάριο δεν προχωρήσει, θα εξεταστούν άλλα: είτε για κάποιον..
παρουσιαστή ή παρουσιάστρια με εμπειρία μεν, αλλά πιο πολλή «φρεσκάδα», είτε για κάποιον από το δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού (περίπτωση που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες). 
Η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση της Ολγας Τρέμη ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό και κορυφώθηκε στα δύο ντιμπέιτ. Πάντως, είναι αλήθεια ότι για άλλη μία φορά οι μεγαλομέτοχοι δείχνουν να προσανατολίζονται σε λάθος κίνηση, αφού κατά κοινή παραδοχή η παρουσία της Τρέμη δίνει δυναμική στις ειδήσεις του Mega.

- από το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά