ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί «πέφτει» το Facebook τις τελευταίες ημέρες;

Πληθαίνουν τα προβλήματα στο Facebook  που «έπεσε» για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη εξήγηση αφήνοντας μετέωρους τους χρήστες σε όλον τον κόσμο και πυροδοτώντας νέες θεωρίες συνωμοσίας. Το φαινόμενο θα μπορούσε να ήταν τυχαίο, αν δεν ήταν επαναλαμβανόμενο τις τελευταίες ημέρες με τους πιο ψύχραιμους να κάνουν λόγο για «εργασίες» γενικής ανασυγκρότησης του πιο δημοφιλούς site του κόσμου, κάτι που όπως είναι φυσικό μπορεί να έχει παρενέργειες. Πολλοί συνδέουν τα προβλήματα με την απόφαση της υιοθέτησης της επιλογής dislike, που δημιουργεί δυσλειτουργίες όχι μόνο στον κώδικα του προγράμματος αλλά και στα... ταμεία της εταιρίας.
Παρά το ότι το πρόβλημα διαρκεί για λίγα λεπτά της ώρας, με τους εθισμένους του Facebook να.. εμφανίζουν στερητικά σύνδρομα, το δίκτυο έχει πάψει τις τελευταίες ημέρες να είναι τόσο σταθερό όσο το γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια. Ενώ ακόμα και όταν επανέρχεται, αργεί χαρακτηριστικά σε όλες του τις λειτουργίες.

UPD H δυσλειτουργία του Facebook, που εντοπίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο, λέγεται ότι οφείλεται σε επίθεση χάκερς από την Κίνα.