ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Στα κάγκελα ο Πρετεντέρης

Ετσι κι αλλιώς
Στα κάγκελα έχει βγει ο Γιάννης Πρετεντέρης στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί σε κάποιες ψηφοφορίες η Ν.Δ. και το Ποτάμι να υπερψηφίσουν κάποιο νόμο στην παρούσα Βουλή.
Ενώ ζητούσε βέβαια επί πρωθυπουργίας Σαμαρά την αναγκαία «ωριμότητα» και συναίνεση: «Η προεδρική εκλογή είναι σε τρεισήμισι μήνες και τότε όλοι προσδοκούμε ότι οι τριακόσιοι βουλευτές θα πάρουν θέση με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του έθνους, όπως το εννοεί ο καθένας. Και με μοναδικό κριτή τη συνείδησή τους» έγραφε στις 26/10/2014.
Τον Νοέμβριο μιλούσε για «ωμό εκβιασμό της τρόικας, που απευθύνεται στο σύνολο της χώρας και των πολιτικών δυνάμεων των οποίων οι δανειστές αμφισβητούν ευθέως το δικαίωμα λήψης.. αποφάσεων και χάραξης πολιτικής».
Ολα αυτά την εποχή Σαμαρά, μια και επί Τσίπρα ο ατσαλάκωτος παρουσιαστής ξέχασε και το έθνος και τους εκβιασμούς και προειδοποιεί σήμερα να μην τολμήσει κανείς από τη σημερινή αντιπολίτευση να υπερψηφίσει νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ!
Α.Ψ. (efsyn)