ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Κωστόπουλος, η Ζαμπέτογλου και η Liquid Media

Πολλές mediakες "ειδήσεις" βγαίνουν στον «αφρό» από ένα δελτίο(;) τύπου του marketingweek, όπου και διαπιστώνεις πως δουλεύουν στην αγορά τα media και κάποιοι δημοσιογράφοι. Είδαμε λοιπόν πως:
* Πρώτον Ολοκληρώθηκε η εξαγορά μετοχικών μεριδίων και την εμπορική εκπροσώπηση και εκμετάλλευση των ψηφιακών μέσων του Πέτρου Κωστόπουλου ( Koolworks: Koolnews.gr Jenny.gr Toratora.gr) ανέλαβε η Liquid Media AE.
* Δεύτερον  Διευθύνουσα Σύμβουλος της koolworks εμφανίζεται να είναι η πρώην σύζυγος του Κωστόπουλου, Τζένη Μπαλατσινού.
* Τρίτον Η Liquid Media εκπροσωπεί εμπορικά και εκμεταλλεύεται το Followme, το lifestyle γυναικείο portal  που διαχειρίζεται η ομάδα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.
* Τέταρτον Το brand name Αντώνης Πανούτσος αποτελεί χωριστή ενότητα στο Gazzetta και η..
εμπορική του εκμετάλλευση διαχωρίζεται από το υπόλοιπο σάιτ.
  Η Liquid Media εκπροσωπεί εμπορικά και εκμεταλλεύεται πλέον τα κάτωθι Μέσα τα οποια και περιγράφει ως εξής:
1.Gazzetta.gr: Ο απόλυτος αθλητικός και ανδρικός προορισμός.
2.Koolnews.gr: Το ειδησεογραφικό portal με το χαρακτήρα και την υπογραφή του Πέτρου Κωστόπουλου.
3. Jenny.gr: Το γυναικείο premium portal υψηλής αισθητικής με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.
4. Toratora.gr: Το lifestyle portal με άποψη δια χειρός του ανθρώπου που το δημιούργησε, Πέτρου Κωστόπουλου
5. Metereologos.gr: Η μοντέρνα προσέγγιση στον καιρό.
6. Followme.gr: Το lifestyle γυναικείο portal από την ομάδα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου
7. Spyrossoulis.com: The home issue, του αγαπημένου αρχιτέκτονα και παρουσιαστή Σπύρου Σούλη με συμβουλές και νέα για το σπίτι.
8. Akispetretzikis.com: το μόνο δίγλωσσο site μαγειρικής στην Ελλάδα.
Η Liquid Media εκπροσωπεί επίσης εμπορικά και εκμεταλλεύεται τα ψηφιακά περιοδικά Kool, Hope, InMotion, ο ετήσιος τουριστικός οδηγός για iPad Cool Greece Hotels, Resorts & Villas καθώς και τα microsites: Plus (ειδησεογραφία), FourFourTwo ( το περιοδικό – θεσμός για το διεθνές ποδόσφαιρο), InMotion (νέα/δοκιμές για το αυτοκίνητο) και πρόσφατα PanoutsosDaily.

Η Liquid Media είναι ανώνυμη εταιρεια παραγωγής αντιπροσωπειών και εμπορικής εκμετάλλευσης ψηφιακών ΜΜΕ περιεχομένου και διαφημισης. Πρόεδρος και Διευθυνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Ιωάννης Καποδίστριας