ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Έκοψαν τον Γ. Μητσικώστα στο «Βήμα 99.5» λόγω Κυριάκου

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τη συνεργασία του με το ραδιοσταθμό του Σταύρου Ψυχάρη ο γνωστός κωμικός και η εκπομπή κόπηκε! Μόλις μία μόνο πρόλαβε να παίξει, καμία άλλη. Τζάμπα οι προαναγγελίες και οι ενθουσιώδεις υποδοχές.
Αιτία; Δεν ξέρουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως η εκπομπή η οποία δεν μεταδόθηκε ποτέ, αν και την είχε στείλει εγκαίρως ο Γιώργος Μητσικώστας, αφορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Χωρίς να του εξηγήσουν καν το λόγο - ο διευθυντής του Βήμα FM Βασίλης Χιώτης δεν μίλησε ποτέ μαζί του στο τηλέφωνο, αν και μετά έγιναν κάποιες, εκατέρωθεν, κλήσεις. Του διεμήνυσαν ωστόσο πως το πεντάλεπτο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν θα παίξει.
Αντιθέτως, το άλλο χιουμοριστικό πεντάλεπτο με τον Θεοδόση Πελεγρίνη μεταδόθηκε κανονικά τη Δευτέρα. Προφανώς το ένα ενοχλούσε πολιτικά και το άλλο βόλευε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό...
Έκτοτε, αγνοείται η τύχη της εκπομπής. Βασίλης Χιώτης και Γιώργος Μητσικώστας είχαν..
συμφωνήσει για ένα καθημερινό πεντάλεπτο που θα αφορούσε, κάθε φορά, κι ένα διαφορετικό πρόσωπο. Σαν το πεντάλεπτο του πρωθυπουργού. Κυριακή βράδυ ο Μητσικώστας έστειλε τις δύο πρώτες εκπομπές του. Και, Δευτέρα, ξεκίνησαν. Για πρώτη και τελευταία φορά! Στο πρόγραμμα του σταθμού στο site ΕΔΩ το πεντάλεπτο χάσκει κενό πλέον, 10:55 με 11 ακριβώς (προφανώς απλώς θα αφαίρεσαν το όνομα).
Πάσα εξήγηση δεκτή. Διότι, δεν μπορώ να πιστέψω πως λογόκριναν τον Μητσικώστα. Μοιάζει αδύνατον. Θα ήταν εντελώς ηλίθια κίνηση. Εκτός κι αν παίζονται τέτοια πολιτικά παιχνίδια ώστε ένα ραδιόφωνο να προτιμά να τραυματίσει την αξιοπιστία του τόσο σοβαρά.

 Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetradio)