ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Eφοδος των Επιθεωρητών Εργασίας σε Mega και ΑΝΤ1

Γιατί οι σεκιουριτάδες δεν επέτρεπαν την είσοδο των ελεγκτών στο κανάλι της Μεσογείων;

Συνοδεία αστυνομικών πραγματοποιήθηκαν οι έλεγχοι του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και ΑΝΤ1. Οι σεκιουριτάδες του Mega με άνωθεν εντολή και συνεπικουρούμενοι από τη νομική σύμβουλο του καναλιού, εμπόδισαν αρχικά τους ελεγκτές να εισέλθουν στο κτίριο.
Την χθεσινή έφοδο των Επιθεωρητών Εργασίας στα δύο κανάλια, επιβεβαίωσε ο Γ.Γ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος μίλησε στο ”Κόκκινο" επιβεβαιώνοντας πως αρχικά οι ελεγκτές του υπουργείου εμποδίσθηκαν να εισέλθουν στο Mega.
«Εμείς πήγαμε στα συγκεκριμένα κανάλια, με τη συνοδεία της αστυνομίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που κάνει το ΣΕΠΕ  του υπουργείου Εργασίας. Αρχικά, οι άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η νομική σύμβουλος του Mega δεν μας επέτρεπε την είσοδο, αλλά μετά από 30 - 45 λεπτά μπήκαμε για..
να κάνουμε τον έλεγχο. Ο ίδιος έλεγχος διενεργήθηκε και στον Antenna,» Εσι περιέγραψε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης την εφοδο των Επιθεωρητών του ΣΕΠΕ στους τηλεοπτικούς σταθμούς, Mega και Antenna.
Ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας δεν αποκάλυψε τα ευρήματα των ελέγχων αλλά τόνισε πως «θα βγουν πράγματα στην πορεία αρκετά σημαντικά»...