ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Παραιτήθηκε η Αθηνά Λινού από τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ


Από... σπόντα είδηση, με την Αθηνά Λινού να ανακοινώνει σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξής της στον RealFM ότι δεν είναι πια τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών ανέφερε σε κάποιο σημείο της παρέμβασής της «να επισημάνω ότι δεν είμαι πλέον τομεάρχης Παιδείας, συνεχίζω να ασχολούμαι και με τα θέματα Παιδείας και με πολλά άλλα, αλλά έχω παραιτηθεί από τομεάρχης».
Ερωτηθείσα για τους λόγους παραίτησής της επισήμανε πως «όχι δεν υπήρξε κάποιος λόγος, ήθελα να ασχοληθώ με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και χρονικά, δεν έβγαινε».
Αφού διευκρίνισε πως η απόφαση αυτή δεν σχετίζεται με τις κυβερνητικές επιδιώξεις για ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, η Αθηνά Λινού σημείωσε ότι έχει παραιτηθεί εδώ και πάνω από τρεις εβδομάδες.
Πάντως από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η παραίτησή της ούτε το όνομα του αντικαταστάτη ή της αντικαταστάτριάς της.