ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Στου Βαρδινογιάννη...


Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star θα δώσει σήμερα ο πρόεδρος Κασσελάκης. Είναι η δεύτερη φορά από τότε που εξελέγη πρόεδρος του κόμματος της Κουμουνδούρου που δίνει συνέντευξη στο κανάλι της Κηφισιάς, ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη, και στη δημοσιογράφο και διευθύντρια ενημέρωσης του καναλιού, Μάρα Ζαχαρέα. Η πρώτη ήταν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με τις πληροφορίες να ήθελαν τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει υποσχεθεί τη συνέντευξη αυτήν στην ίδια τη Μάρα Ζαχαρέα. Φαίνεται, λοιπόν, πως την πρώτη φορά που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στην Κάτω Κηφισιά του άρεσε πολύ και επέλεξε για μια ακόμη φορά το κανάλι του Βαρδινογιάννη για να ανοίξει τα χαρτιά του.
Μάλιστα, τότε ήταν η περίοδος που τον συνόδευαν παντού ο Τάιλερ και η Φάρλυ και φυσικά είχαν εμφανιστεί μαζί στα γραφεία του Star και του Alpha, που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο. Όπως ήταν αναμενόμενο, τότε οι εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί έκαναν ουρά για να βγάλουν μαζί του (και με τη Φάρλυ) μία φωτογραφία. Λογικά τώρα, που ο Τάιλερ έχει να εμφανιστεί δίπλα του σε κοινωνικές εκδηλώσεις αρκετό καιρό (μόνο ένα βιντεάκι ανέβασαν μέσα στις γιορτές από τις ΗΠΑ με τα ανιψάκια τους), δεν θα τον συνοδεύσει ξανά στο κανάλι του Βαρδινογιάννη.