ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

H Τσαπανίδου και τα σεξιστικά σχόλια στη σάτιρα του Ζαχαράτου


Η διαμαρτυρία της στην εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1 και του Χατζηνικολάου

Η μαγνητοσκοπημένη χιουμοριστική μίμηση της Πόπης Τσαπανίδου από τον Τάκη Ζαχαράτο στη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς στον Αντένα, που διεύθυνε ο Νίκος Χατζηνικολάου, προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου του Σύριζα η οποία εμφανίστηκε πολλή ώρα μετά την προβολή του χιουμοριστικού βίντεο. Αρχικά, ο Χατζηνικολάου την ενημέρωσε για τη σάτιρα που προηγήθηκε, εκείνη χαμογελώντας είπε ότι δεν το έχει δει, αλλά θα το δει, ακολούθησαν οι πολιτικές τοποθετήσεις της και στο τέλος, λίγο πριν αποχωρήσει από το στούντιο, ζήτησε τον λόγο γιατί είχε λάβει μήνυμα που την ενημέρωνε ότι στον μονόλογο του Ζαχαράτου ειπώθηκαν σεξιστικές και χυδαίες εκφράσεις. Ο παρουσιαστής απάντησε ότι εκείνη υπερβάλλει και ότι ο ίδιος έχει δεχτεί ανάλογη σάτιρα. Η Πόπη Τσαπανίδου επιφυλάχτηκε να δει το βίντεο, αφού επανέλαβε τα περί σεξιστικού χιούμορ και χυδαίων λέξεων.
Προφανώς οι εκφράσεις που την ενόχλησαν ήταν τα περί «ολοκλήρωσης» που επαναλήφθηκαν πολλές φορές («δεν με αφήνετε να ολοκληρώνω») ή το «αν δεν ήμουν εγώ να κρατάω το κατάρτι του Σύριζα» και το πιο σοβαρό «μπορούμε να βρούμε ένα κοινό σημείο στύσης, στίξης θέλω να πω».
Στον μονόλογο, με πολύ ταχύ ρυθμό, του Ζαχαράτου υπήρχαν δυο παρεμβάσεις του ίδιου του Χατζηνικολάου που αποτελούσαν «πάσες» για τη συνέχεια. 

Διαβάστε τη συνέχεια (για το τι είπε ο Τάκης Ζαχαράτος, που ήταν ντυμένος Τσαπανίδου), στο HardDog  ΕΔΩ