ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

«Δεύτερες σκέψεις» από τον Νίκο Παππά για την υποψηφιότητά του, στον Δήμο Αθηναίων


Δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την κάθοδό του στην πολιτική και τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηνών φαίνεται πως κάνει ο Νίκος Παππάς, όπως άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ant1.
O μπασκετμπολίστας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ηταν κάτι που είχα στο μυαλό μου, πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Το περιβάλλον δεν είναι αγνό και αθώο όπως αντιλήφθηκα, είναι λίγο τοξικό για μένα. Ήθελα να προσφέρω, χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνω».
Πρόσθεσε δε με νόημα: «Ο κ. Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Είναι ένα κόμμα με το οποίο ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα, διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Είδαν όμως σε μένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει καλύτερη αυτή την πόλη».
Μίλησε επίσης για τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα: «Δεν με εξέπληξε η είσοδος των Σπαρτιατών στη Βουλή. Είδαμε και τη Νίκη και την Ελληνική Λύση. Η κυβέρνηση στελεχώνεται με τύπους σαν τον Αδωνι και τον Βορίδη για να μην ξεχνιόμαστε. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω. Στο χέρι μας είναι να το ρίξουμε στο βόθρο της ιστορίας μία και καλή».