ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Απόντες και... πικραμένοι


Σημαντικές αλλαγές έχει η νέα κυβέρνηση στη σύνθεσή της, με αρκετά γνωστά πρόσωπα να μένουν εκτός. Ειδικότερα, δεν βρήκε θέση στο νέο υπουργικό, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ εκτός υπουργείου βρίσκεται και ο πρώην υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς τη θέση του ανέλαβε ο Νίκος Δένδιας.
Ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος μέχρι τον Μάιο ήταν υπουργός Υγείας, μένει χωρίς χαρτοφυλάκιο, όπως και ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος βρίσκονταν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στις θέσεις τους, θα βρεθούν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Νότης Μηταράκης αντίστοιχα.
Εκτός κυβέρνησης μένουν και οι πρώην υπουργοί, Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, και Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς
Θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα δεν βρήκαν ούτε οι υπουργοί της πρώτης κυβέρνησης Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας, Γιάννης Βρούτσης και Κώστας Αχ. Καραμανλής.