ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ο Λακόπουλος απαντά στον Πολάκη: Θα μπορούσα να σχολιάσω, αν καταλάβαινα τι εννοεί


Στον δημοσιογράφο Γιώργο Λακόπουλο επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και χωρίς να τον κατονομάζει τον «φωτογράφισε» ως υπαίτιο «προβοκάτσιας».
 Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής αναφέρει: 
«Κάποιοι βάζουν το ουτιδανο εκσυγχρονιστικό υπολειμμα της «δημοσιογραφίας» να στήνει προβοκάτσιες, μέσα από Σαιτ φιλικό προς το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δυστυχώς του δίνει βήμα να βγάζει τη χολή του, προς εμένα σήμερα σε πολλούς άλλους παλιότερα.
Αν σου απαντήσω θα σου δώσω αξία «λακέ» που υποδύεσαι κάποιον που ούτε είσαι, ούτε θα γίνεις.
Οι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
Όχι σε εσένα ΛΑΚΕ και λεκέ… που αυτοδιορίστηκες τρομάρα σου από την Ελβετία που διαμένεις, εκπρόσωπος της δημοκρατικής παράταξης !!!
Υγ. Να προσέχεις πως απευθύνεσαι σε εκλεγμένο βουλευτή…
».
Ο Γιώργος Λακόπουλος έγραψε σχετικά στo ieidiseis: 
"Ερέθισε τον Παύλο Πολάκη η υποθετική επιστολή του Αλέξη Τσίπρα, που «αποκάλυψε» η στήλη. Ο Λακόπουλος γράφει ότι «θα μπορούσε να σχολιάσει, αν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς εννοεί - με την ευπρέπεια λόγου και την πολιτική οξυδέρκεια -«ερχόμαστε και θα είναι»- που τον διακρίνει πάντα.
Ειδικά το Υ.Γ., που είναι όλα τα λεφτά..."
Και ο Γ. Λακόπουλος συμπληρώνει: 
"Ακριβώς επειδή είναι «εκλεγμένος βουλευτής» αποτελεί αντικείμενο κριτικής και σχολιασμών... Οπότε τζάμπα μαγκιά η έμμεση απειλή.
Εκτός αν απευθύνεται αλλού...
Και με την ευκαιρία: αν τον φέρει ο δρόμος του από την Ελβετία, είναι καλεσμένος μου... Αλλιώς, θα του στείλω καμιά σοκολάτα ή κανένα ρολόι με κούκο..."