ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Στο Protagon του Μεμή ο Στέλιος Σοφιανός


Στο Protagon του Χρήστου Μεμή ξεκίνησε να αρθρογραφεί ο Στέλιος Σοφιανός που έκανε ένα περασμά από τον όμιλο DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Σοφιανός και Μεμής γνωρίζονται από την εποχή του ΔΟΛ και είχαν συνεργαστεί στο «Βήμα».
***
Η ΕΡΤ, ως «ανοιχτό» κανάλι θα μεταδώσει όλους τους αγώνες της Εθνικής στο Mundobasket 2023, όπως οριστικοποιήθηκε. Για το Mundobasket 2023, όπως ο Ν. Μποζιονέλος, υπάρχει το deal της Nova εδώ και καιρό. Βάσει νόμου, οι αγώνες της Εθνικής πρέπει να μεταδοθούν και από ελεύθερο κανάλι κι αυτό θα είναι η ΕΡΤ.
***
Χωρίς διευθυντή σύνταξης παραμένει η ηλεκτρονική Political μετά τις συνεχείς αποχωρήσεις από την εφημερίδα της Συγγρού. Τελευταίος που έκλεισε την πόρτα ήταν ο Γιώργος Μητροφάνης αφήνοντας (ξανά) μόνο στη διεύθυνση της εφημερίδας τον Κώστα Τσιτούνα.
***
Από αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου μέχρι και την Πέμπτη 18 Μαΐου, το MEGA θα μεταδίδει μία σειρά έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών με τίτλο «Ο δρόμος προς την κάλπη». Στην παρουσίαση εναλλάσσονται οι: Ράνια Τζίμα, Δώρα Αναγνωστοπούλου, Νίκη Λυμπεράκη.