ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

O νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος και η στενοχώρια του τέως


Τη σκυτάλη του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Άκη Σκέρτσο παραδίδει ο Γιάννης Οικονόμου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα, Πέμπτη (20/4) κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. 
«Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα απαντώ με ειλικρίνεια και σεβασμό και θέλω να πιστεύω ότι έκανα πράξη τη δέσμευση μου αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος -λόγω εκλογών 2023- κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με τον απερχόμενο κυβερνητικό εκπρόσωπο, την Κυριακή ξεκινούν οι περιορισμοί που αφορούν στις εμφανίσεις στα ΜΜΕ των υποψηφίων βουλευτών με σταυρό προτίμησης στις εκλογές και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
«Σήμερα παραδίδοντας τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου στον καλό φίλο τον Άκη Σκέρτσο θέλω να πω ότι δεν στεναχωριέμαι επειδή η πορεία αυτή τέλειωσε, χαμογελώ επειδή συνέβη. Γιατί κάθε τέλος είναι η αφετηρία από την οποία ξεπηδούν νέες αρχές», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου στο τελευταίο -από τον ίδιο- briefing.
Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου γνωστοποίησε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το ερχόμενο Σάββατο (22/4) προκειμένου να ζητήσει και επίσημα την προκήρυξη των εκλογών.