ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Στις εκλογές θυμάται τα πλοία της γραμμής...


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γενικώς δεν φημίζεται για τον λιτό τρόπο ζωής του –ειδικά από την ώρα που έγινε πρωθυπουργός και αξιοποιεί όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του: ποιος μπορεί να ξεχάσει, δηλαδή, πόσες φορές -ακόμη και για ιδιωτικές περιστάσεις (όπως παραστάσεις στην Επίδαυρο)- έχει μετατρέψει σε ταξί ελικόπτερα Σινούκ ή... σκάφη του Λιμενικού.
Με άλλα λόγια, ουδείς θα εκπλησσόταν αν ο πρωθυπουργός χρησιμοποιούσε κάποιο ελικόπτερο ή άλλο μέσο ώστε να επιστρέψει στην Αθήνα από την Τήνο, όπου πέρασε τις μέρες του Πάσχα. Ωστόσο, πολλά ΜΜΕ έσπευσαν να μας... ενημερώσουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε το... πλοίο της γραμμής για να επιστρέψει από το νησί της Παναγίας.
Βεβαίως, όσο κι αν ο σκοπός των σχετικών ρεπορτάζ ήταν η κολακεία του πρωθυπουργού, και μόνο το γεγονός ότι προβάλλεται σαν είδηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακάλυψε το... πλοίο της γραμμής, μάλλον πετυχαίνει τα αντίθετα.
Είναι και οι εκλογές, βλέπετε, οπότε λίγη επαφή με τους ψηφοφόρους παραπάνω δεν βλάπτει...
- από το matrix24