ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Νέα κίνηση από Κοτζιά


Σε νέα κίνηση ενόψει εκλογών, αλλά και για μετά τον βραχυπρόθεσμο ορίζοντα της 21ης Μαΐου προχωράει ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς. Σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ παρουσιάστηκε το «Δημοκρατικό Φόρουμ Προόδου και Διαλόγου», που όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση προέκυψε ύστερα από διεργασίες με κόμματα, συλλογικότητες και προσωπικότητες από διαφορετικούς πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους, αλλά και επαγγελματικά πεδία. 
O Kοτζιάς έγραψε στο FB:
Μετά από διεργασίες, κόμματα, συλλογικότητες και προσωπικότητες από διαφορετικούς πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους, από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία, συμβάλανε να συγκροτηθεί το «Δημοκρατικό Φόρουμ Προόδου και Διαλόγου».
Τους στόχους του Φόρουμ θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 20 Απριλίου & ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ ( Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), οι:
Ø Νίκος Λέανδρος (ΠΡΑΤΤΩ)
Ø Δημήτρης Πιπεργιάς (Σοσιαλιστική Πατριωτική Κίνηση)
Ø Θράσος Φωτεινός (Πράσινη Αριστερά-ΜΑΖΙ)
Ø Νάσος Αθανασίου (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - συμμετέχει ως προσωπικότητα )
Το Φόρουμ, είναι ώριμη ανάγκη για την κοινωνία μας, για τη Δημοκρατία μας, για τις αναγκαίες απαντήσεις στα μεγάλα θέματα που τίθενται στην εποχή μας.