ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Γκάφα ολκής από τον πρωθυπουργό για τη μαύρη επέτειο


Πρωθυπουργική γκάφα για την αποφράδα και θλιβερή μέρα του πραξικοπήματος της χούντας και άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την προσβολή των αγώνων του λαού μας για Δημοκρατία, Ελευθερία και Δικαιοσύνη.
Στον επίσημο λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook αναρτήθηκε μήνυμα για την αποφράδα και θλιβερή μέρα του πραξικοπήματος της χούντας με το απαράδεκτο από κάθε άποψη: «τιμούμε τη σημερινή επέτειο» που ευτυχώς έγινε γρήγορα αντιληπτό και διορθώθηκε με το εξόχως προβληματικό :«υποδέχονται την επέτειο».





Όπως ήταν αναμενόμενο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δέχεται καταιγισμό σχολίων.

Αντίδραση όμως υπήρξε και από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. «Κύριε Μητσοτάκη, οι μόνοι Έλληνες που ''τιμούν'' την θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος είναι οι χουντικοί που έχετε μαζέψει στο κόμμα σας», σχολίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω συμπληρώνοντας πως «το χειρότερο δεν είναι μόνο αυτό που γράψατε» αλλά ότι «αλλάξατε την ανάρτηση σας λέγοντας ότι οι Έλληνες ''υποδέχονται'' την επέτειο».

Η αγανάκτηση στην Κουμουνδούρου ήταν διάχυτη για την πρωθυπουργική γκάφα με την υποσημείωση «από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις» και το συμπέρασμα πως «ποτέ ξανά πρωθυπουργός της Δεξιάς από τη μεταπολίτευση και μετά δεν διανοήθηκε να προσβάλει με αυτό τον τρόπο τους αγώνες του λαού μας για Δημοκρατία, Ελευθερία και Δικαιοσύνη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καταλήγει με ένα μεγαλοπρεπές «ντροπή σας!».