ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Αντί της ΕΡΤ ο Τζόνι Καλημέρης σύμβουλος διοίκησης στην Barking Well Media


Παρά την έντονη φημολογία και τις διαρροές ότι ο Τζόνι (Τζώνης) Καλημέρης θα πήγαινε για να αναλάβει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ, στη θέση του παραιτηθέντα Γαμπρίτσου, ο γνωστός τηλεορασάνθρωπος βρέθηκε στην Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:
"O Τζώνης Καλημέρης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των media με πολυετή προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Διοίκησης στην Barking Well Media.
Με βαθιά γνώση του μιντιακού τοπίου, μεγάλη εμπειρία και μακρά επιτυχημένη διαδρομή, ο Τζώνης Καλημέρης θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία ανάπτυξης της Barking Well και την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων".

ΥΓ Παραμένει μυστήριο γιατί ο Καλημέρης δεν ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ (ενώ τον είχε εγκρίνει και το Μαξίμου). Πάντως στην πιάτσα ακουγόταν κάτι σχετικά με κώλυμα που είχε να κάνει με τυπικά προσόντα (θέμα πτυχίου, σπουδών κλπ).