ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Aποχώρησε από το «Κόκκινο» ο Δ. Κουκλουμπέρης


Τέλος στη συνεργασία του δημοσιογράφου Δημήτρη Κουκλουμπέρη με τον ραδιοσταθμό "105,5 Στο Κόκκινο" μετά από 16 ολόκληρα χρόνια. Ο δημοσιογράφος (και της ΕφΣυν) αποχωρεί από τον σταθμό ευχαριστώντας συναδέλφους, διευθυντές, αρχισυντάκτες και φυσικά στους ακροατές. Κάνει λόγο για ένα μεγάλο και καλό σχολείο για κάθε δημοσιογράφο, ένα ραδιόφωνο που ξεκίνησε από το μηδέν και έχει κερδίσει με το σπαθί του την εμπιστοσύνη χιλιάδων φίλων, που το ακούνε φανατικά 24 ώρες το 24ωρο.
Ο Δημήτρης Κουκλουμπέρης που κρατούσε έως τώρα το μαγκαζίνο του σταθμού μετακομίζει, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στον Alpha 98.9.
Διαβάστε τι έγραψε ο Δ. Κουκλουμπέρης στο fb:
"Μετά από 16 χρόνια στον Ρ/Σ 105,5 Στο Κόκκινο, έφτασε η στιγμή να πω αντίο!
Μια μακρά επαγγελματική διαδρομή με πολλές όμορφες καταστάσεις και γεγονότα που θα με συνοδεύουν για πάντα. Με ατελείωτες ώρες στον ραδιοφωνικό αέρα, με ρεπορτάζ, αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπομπές, συνεντεύξεις και δελτία ειδήσεων...
Ένα μεγάλο και καλό σχολείο για κάθε δημοσιογράφο, ένα ραδιόφωνο που ξεκίνησε από το μηδέν και έχει κερδίσει με το σπαθί του την εμπιστοσύνη χιλιάδων φίλων, που το ακούνε φανατικά 24 ώρες το 24ωρο.
Μια φοβερή και άξια ομάδα εργαζομένων, ρεπόρτερ, τεχνικών, μουσικών παραγωγών και διοικητικών, με χαρακτηριστικά οικογένειας.
Με πολλές χαρές, λίγες γκρίνιες, κάποιες ιδιαιτερότητες αλλά προπαντός με αγάπη, κατανόηση και συναδελφικότητα που σπανίζει.
Έτσι το βίωσα όλα αυτά τα χρόνια και αυτά θα κρατάω από εδώ και στο εξής.
Στη ζωή, όπως και στη δουλειά υπάρχουν αποχωρισμοί και αποχαιρετισμοί. Σημασία έχει όμως να μένει μια γλυκιά και ευχάριστη γεύση και ο απολογισμός να είναι θετικός.
Αυτό συμβαίνει στη δική μου περίπτωση και είμαι ευγνώμων. Όταν μάλιστα υπάρχει και το μετρήσιμο αποτέλεσμα, τότε το αίσθημα της χαράς είναι διπλό, μετριάζοντας το αίσθημα που μοιραία προκαλεί η συναινετική ολοκλήρωση μιας πολυετούς αρμονικής συνεργασίας.
Τις θερμότερες ευχαριστίες μου λοιπόν σε όλους τους αγαπημένους συναδέλφους με τους οποίους συμπορευτήκαμε και που θα μου λείψουν πραγματικά πολύ, στους διευθυντές, αρχισυντάκτες, στους ανθρώπους της διοίκησης και φυσικά στους ακροατές μας!
Σας ευχαριστώ για όλα από την καρδιά μου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χαθούμε!"