ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Λόγω δημοσιογραφικής ιστορίας...


Οι δύο εφημερίδες, εκ των οποίων η μία ανένταχτη συλλογικά, είδαν καταδίκη τού Ολυμπιακού από τη διαιτησία στην Τρίπολη: δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν η μία (SportDay), «πεντακάθαρο πέναλτι» και «μια δεύτερη περίπτωση με το σπρώξιμο στον Βαλμπουενά» η άλλη (Κόκκινος Πρωταθλητής). Η τρίτη εφημερίδα –αν και από τα γεννοφάσκια της Ολυμπιακών συναισθημάτων, χωρίς να το κρύβει, είδε «Πισωγύρισμα» της ομάδας και αδυναμία να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Οι δυο πρώτες ουδεμία αναφορά κάνουν για το γκολ του Αστέρα που δεν μέτρησε –κακώς ή καλώς δεν εξετάζουμε. Η τρίτη, το Φως των Σπορ, σε πρωτοσέλιδη αναφορά του γράφει για τον διαιτητή και τον υπεύθυνο του VAR που «είδαν επιθετικό φάουλ σε διεκδίκηση του ΜΠΕΝΤΟ με τον ΑΒΙΛΑ και δεν μέτρησε το γκολ του ΑΤΙΕΝΘΑ για τον Αστέρα στο 63΄», ενώ πιο κάτω αναφέρει ότι «έβραζαν» και οι δύο ομάδες με τον διαιτητή Κραντώνη, παραθέτοντας δύο δηλώσεις αντιπάλων (Μασούρα για τον Ολυμπιακό, Μεταξά για τον Αστέρα).
Αν και είναι δύσκολο σήμερα, με τις επιρροές και τις πιέσεις, να κάνεις δημοσιογραφία με καθαρή ματιά και ανεπηρέαστο λόγο, το Φως το Σπορ το καταφέρνει, μολονότι συλλογικά χρωματισμένο. Προφανώς, γιατί από όλες τις πιέσεις των δύσκολων καιρών, η μεγαλύτερη που νιώθει είναι της πολύχρονης ιστορίας του.
- από το μπλογκ του Harddog