ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

To πλήρες πρόγραμμα των μεταδόσεων του ΑΝΤ1 και του ΑΝΤ1+ για το Μουντιάλ


Από την φάση των ομίλων μέχρι τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης

Ανακοινώθηκαν από το κανάλι του Αμαρουσίου ποιες αναμετρήσεις του Μουντιάλ 2022 θα προβληθούν από την τηλεοπτική του συχνότητα, και ποιες από την νέα συνδρομητική του υπηρεσία. Στην φάση των ομίλων ο ΑΝΤ1 θα μεταδίδει τους απογευματινούς και (κυρίως) τους βραδινούς αγώνες, και το ΑΝΤ1+ τους μεσημεριανούς, ενώ από εκείνους που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα ο ένας θα προβληθεί από την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση και ο άλλος μέσω της streaming πλατφόρμας.
Στην φάση των «16» οι απογευματινές αναμετρήσεις θα μεταδίδονται από το ΑΝΤ1+ και οι βραδινές από τον ΑΝΤ1, και οι υπόλοιπες, από τους προημιτελικούς μέχρι τον μεγάλο τελικό θα είναι ελεύθερες. 
Όλοι οι αγώνες, μετά τη λήξη τους, θα είναι διαθέσιμοι on demand στο ΑΝΤ1+, μαζί με ειδικά αθλητικά προγράμματα, ντοκιμαντέρ και σειρές γύρω από το Μουντιάλ. 
Σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα, εκτός «παιχνιδιού» θα είναι το Μακεδονία TV, το οποίο μαζί με τον ΑΝΤ1 είχε μεταδώσει ορισμένους από τους αγώνες του Euro 2020. Αναλυτικά:



































































15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
21.00 SF2: W59-W60 (ΑΝΤ1) 
17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
17.00 Μικρός τελικός (ΑΝΤ1)
18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
17.00 Τελικός (ΑΝΤ1)