ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Ο Τσίπρας, η «άφεση» και τα νύχια της... γάτας των Ιμαλαΐων


«Ο εκδότης και δημοσιογράφος Σταύρος Ψυχάρης υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτικού γίγνεσθαι και άφησε τη σφραγίδα του στη δημόσια σφαίρα τις τελευταίες δεκαετίες», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Facebook για τον θάνατο του Σταύρου Ψυχάρη.
Ο κ. Τσίπρας προσθέτει ότι «το μέγεθος των διαφορών μας δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την απώλεια», ενώ εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του εκλπόντος. Πολλοί είπαν ότι ο Τσίπρας έδωσε μεταθανάτια... άφεση στον Ψυχάρη.
Και όπως μπορεί να διαπιστώσει πολύ εύκολα όποιος μπει στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το σχόλιό του για τον Ψυχάρη δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα στους ακολούθους του. 
Πολλοί από αυτούς εκφράζουν δυσαρέσκεια και απορία ενώ κάποιοι θυμούνται τα δημοσιεύματα για συναντήσεις Τσίπρα με τον πανίσχυρο άνδρα του ΔΟΛ και την διαβόητη «γάτα των Ιμαλαΐων» που έξυνε τα νύχια της για τα «θαλασσοδάνεια» Ψυχάρη.