ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Χυδαία πλαστογραφία σε βάρος Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ– Προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την χυδαία πλαστογραφία σε βάρος του. Ειδικότερα, στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει άθλιες οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των γυναικοκτονιών που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας.
«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν» τόνισε σε ανάρτησή της στο Twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τάνια Καραγιάννη.
Το χυδαίο έγγραφο, μάλιστα, πέρα από την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα φέρει το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και σφραγίδα από τη Βουλή των Ελλήνων.

Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν. https://t.co/p5h0S9DLIP
Την αντίδραση του Γραφείου Τύπου της Βουλής προκάλεσε πλαστό έγγραφο που κάνει το γύρω του διαδικτύου, δήθεν υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα, με αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης στο Κοινοβούλιο.
Στο... εν λόγω έγγραφο αποτυπώνονται "οδηγίες" προς τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τον τρόπο που πρέπει να προβάλλονται οι γυναικοκτονίες.
Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Βουλής, ξεκαθαρίζει ότι "ουδέποτε υπεβλήθη" τέτοιο έγγραφο και ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου "είναι ανύπαρκτος".