ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

«Θα αλλάξει και τα πλακάκια» ο Μαρινάκης


Μια πολύ ηχηρή «στραβή» έγινε από τον Πέντρο Μαρτίνς (ανάμεσα σε πολλές επιτυχίες) και μεγάλο μέρος τού Τύπου –και ηλεκτρονικών ΜΜΕ περιλαμβανομένων– τον έκαναν κομματάκια για το πραγματικά συντριπτικό και ασήκωτο 0-4 από τους Ισραηλινούς της Χάιφας.** Στα μανταλάκια (των περιπτέρων και της οργής) τον κρέμασε η SportDay: «Έγκλημα Μαρτίνς», «Βασικός υπεύθυνος της συντριβής» ήταν ο κύριος πρωτοσέλιδος τίτλος την Πέμπτη.
** «Μαρτίνς, χάσαμε! Όλα ήταν λάθη σου! Τραγικός στα πάντα!» έγραψε (αλλά δεν το πρόβαλε ιδιαίτερα ηχηρά, όπως η SD) ο Κόκκινος Πρωταθλητής.
** «Τεράστιες οι ευθύνες του Πορτογάλου» ανέφερε η Live Sport, όμως στα «μικρά» γράμματα, χωρίς να δώσει την έμφαση που έδωσαν οι άλλες εφημερίδες.

Το ερώτημα ενός άρθρου

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον –και σημασία– έχει το ερώτημα που θέτει το Φως στο βασικό του θέμα. «Θα το κάνει;» γράφει σε ένθετο τίτλο πάνω στην φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη και παραθέτει στοιχεία από το άρθρο του Αντώνη Φουντή: «Ο αποκλεισμός-σοκ από το Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη μπροστά σε μεγάλα διλήμματα και τον κόσμο του Ολυμπιακού να θέτει το κρίσιμο ερώτημα: Έχει την όρεξη και τη δίψα να αλλάξει για τρίτη φορά και ''τα πλακάκια στου Ρέντη'', όπως έκανε το 2010 και το 2018;» Ο αρθρογράφος μεταξύ άλλων θυμίζει το ξέσπασμα Μαρινάκη μετά τις αποτυχίες του 2018. Η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ύστερα από μια βαριά ήττα (από τον ΠΑΣ Γιάννινα 3-0) ήταν οργισμένη και με ακραίους χαρακτηρισμούς:

απόσπασμα από κείμενο στο Harddog-sport (oολόκληρο ΕΔΩ)