ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Χώρισε το δημοφιλές δίδυμο του Real


Υπήρξε ένα από τα δημοφιλή ραδιοφωνικά δίδυμα. Λέμε «υπήρξε» γιατί ο Μάνος Νιφλής και ο Άκης Παυλόπουλος ολοκλήρωσαν το πρωινό, προς το μεσημέρι, της Παρασκευής την κοινή, πολύχρονη, ραδιοφωνική τους εμφάνιση στον Real fm ως δίδυμο «Τεντιμπόηδων», όπως ονόμαζαν τη εκπομπή τους. Δεν ήταν η πρώτη φορά που χώρισαν από μικροφώνου, αλλά η προηγούμενη έγινε λόγω εσωτερικών ανακατατάξεων στον σταθμό, όταν ο Παυλόπουλος μετακινήθηκε στο μεσημβρινό μαγκαζίνο για να καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί με την προσωρινή, όπως αποδείχτηκε, αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου. Την Παρασκευή ο δρόμοι των δύο συνεργατών, και φίλων, χώρισαν καθώς ο Άκης Παυλόπουλος αποχώρησε ύστερα από 15 χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό, εκ των οποίων τα 13 σε κοινή παρουσίαση με τον Νιφλή. Το τρίωρο της Παρασκευής καλύφθηκε με μηνύματα ακροατών, ιδιαίτερα θερμών για το δημοσιογραφικό δίδυμο.
Ο Άκης Παυλόπουλος από το τέλος Αυγούστου θα εμφανίζεται στην τηλεόραση του Σκάι, σε κοινή εκπομπή με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Ντόρα Κουτροκόη.
Harddog