ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Tάβλι στη Μήλο


Τα 53α γενέθλια του επικεφαλής της ΕΡΤ - «Μου λείπει το γράψιμο» λέει ο Κ. Ζούλας

Στο νησί της Μήλου ξεκουράζεται ο πρόεδρος (και διευθύνων σύμβουλος) της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας που όπως λέει ζει «ειδικά την τελευταία τριετία την πιο δημιουργική περιπέτεια» της ζωής του

«τόσο επαγγελματικά όσο και οικογενειακά». Ο επικεφαλής του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα με δύο χρονο-ιστορίες κάνει αναδρομή στο παρελθόν, γνωστοποιώντας με ανάρτησή του στο fb πως έκλεισε τα 53 του χρόνια. Την ανάρτησή του συνοδεύει με μια καλοκαιρινή φωτογραφία ανεμελιάς και... αξυρισιάς, όπου εικονίζεται να παίζει τάβλι προφανώς σε κάποιο μπιτς μπαρ της Μήλου.
Μεταξύ άλλων γράφει ο Κ. Ζούλας:
"Αν αναρωτιέστε πως προέκυψαν αυτές οι χρονο-ιστορίες, μάλλον φταίει η Μήλος στην οποία είχα να έρθω περισσότερα από 20 χρόνια και είναι τόσο διαφορετική που νιώθω κάπως σαν να την είχα ξαναεπισκεφθεί σε μια προηγούμενη ζωή.
Μην τα πολυλογώ υπέροχα είναι τα 53ά γενέθλια και προσωπικά αισθάνομαι ότι ζω ειδικά την τελευταία τριετία την πιο δημιουργική περιπέτεια της ζωής μου τόσο επαγγελματικά όσο και οικογενειακά.
Κι αν με υπομείνατε μέχρι τώρα (γιατί όπως καταλάβατε μου έχει λείψει πολύ το γράψιμο) ευχαριστώ προκαταβολικά για τις ευχές σας".