ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Nέες επαφές του Ιβάν για επενδυτές στο Open – Ραντεβού με γνωστό επιχειρηματία


Μπορεί οι συζητήσεις που είχαν οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη με τους Μπάκο και Καϋμενάκη για την εξαγορά είτε του πλειοψηφικού πακέτου είτε ποσοστού μετοχών του Open, να ναυάγησαν οριστικά (με το γνωστό επιχειρηματικό δίδυμο να καταλήγει στην απόκτηση του Action24), ωστόσο φαίνεται πως η προοπτική αυτή παραμένει ανοιχτή για την πλευρά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. 
Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, πριν από μερικές ημέρες υπήρξε ραντεβού των ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη με γνωστό Ελληνα επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται έντονα και στο εξωτερικό, ώστε να ιχνηλατηθούν οι προθέσεις του για πιθανή είσοδό του στο μετοχικό σχήμα του Open. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι ο επιχειρηματίας επ’ ουδενί κλείνει την πόρτα σε εν δυνάμει αγοραστές. Αντιθέτως, η επιθυμία του να βρει συμπαίκτες ή και διαδόχους, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, σε ό,τι αφορά τη δραστηριοποίησή του στα ΜΜΕ, εξακολουθεί να υφίσταται. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβλέπουν ότι η προεκλογική χρονιά που έρχεται ίσως αποτελέσει καταλύτη για τις εξελίξεις.

*Πηγή: Ενθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά (30 Ιουλίου 2022)