ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Οι Πέντε Φίλοι στην ΕφΣυν-Σαββατοκύριακο


Αυτό το Σάββατο, 6 Αυγούστου, μαζί με το φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών - Σαββατοκύριακο», μια ξεχωριστή προσφορά: Το βιβλίο της Enid Bluton «Οι Πέντε Φίλοι στο λόφο του Μπίλικοκ».
Οι Πέντε Φίλοι είναι μια παρέα τεσσάρων παιδιών κι ενός σκύλου που τους διακρίνει μια έντονη ανησυχία για όσα συμβαίνουν γύρω τους και διοχετεύουν την ενέργειά τους σε διάφορες περιπέτειες, λύνοντας προβλήματα που αρχικά τουλάχιστον φαίνονται σαν μυστήρια ανεξήγητα χωρίς αρχή και τέλος.
Η επιμονή όμως των τεσσάρων παιδιών, του αρχηγού Τζούλιαν, του μικρότερου αδερφού του, Ντικ, της ακόμα μικρότερης αδερφής τους, Άννας, και της δύστροπης ξαδέρφης τους, Τζορτζ, και του σκύλου της, Τίμοθι, τους βοηθάει να λύσουν προβλήματα δύσκολα, ακόμη και για τους ειδικούς για τη λύση τους αστυνομικούς. Έτσι, όταν δεν έχουν σχολείο, αντιμετωπίζουν και μια φανταστική, συναρπαστική περιπέτεια, που λες πως τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα
Γιατί άραγε τ' αεροπλάνα απογειώνονται από ένα μικρό, μυστικό αεροδρόμιο, ενώ μαίνεται η θύελλα μέσα στη νύχτα; Αυτό και πολλά ακόμη ερωτήματα απαντιούνται από τους Πέντε Φίλους που περνούν τις διακοπές τους εκεί κοντά. Και παίρνουν μέρος σε μια συναρπαστική επιχείρηση σωτηρίας μέσα στα επικίνδυνα τούνελ των σπηλαίων του Μπίλικοκ.