ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Πρίγκιπες της ενημέρωσης...


Mε πλάνα από τον Μαραθόκαμπο Σάμου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ για τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Αυτιάς. Ο τηλεπαρουσιαστής ανακοίνωσε πως επιστρέφει στις 20 Αυγούστου με μια «εντελώς διαφορετική και ανανεωμένη εκπομπή».
«Είναι εδώ όλοι οι καλοί συνάδελφοι και ωραίοι. Πάνω σε αυτούς στηρίζεται 11 χρόνια αυτή η επιτυχία. Είναι επιτυχία δικιά σας. 11 χρόνια στην κορυφή. Κορυφή ευθύνης για μας και έτσι θα συνεχίσουμε από τις 20 Αυγούστου και μετά με μια άλλη, εντελώς διαφορετική εκπομπή, ανανεωμένη με πολλά καινούρια στοιχεία για τα οποία θα σας ενημερώσω έγκαιρα», είπε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.
«Ευγνωμοσύνη σε εσάς, απέραντη αγάπη και να ξέρετε ότι σε αυτό το χωριό γεννήθηκα, σε αυτό το χωριό μεγάλωσα, είναι ο Μαραθόκαμπος Σάμου… Όταν είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν υπάρχουν ούτε βασιλιάδες ούτε πρίγκιπες της ενημέρωσης. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι. Καλημέρα σας…», πρόσθεσε ο Γ. Αυτιάς.