ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

ΕRTFLIX: Έγινε δύο ετών και το γιορτάζει


Η πρώτη χρονιά έφερε το ERTFLIX στις οθόνες μας, η δεύτερη το έκανε μια αγαπημένη συνήθεια στην καθημερινότητά μας. Μέσα στα πρωτόγνωρα γεγονότα που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε, το ERTFLIX, που πάτησε πάνω στην υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ, έγινε η νέα εναλλακτική συντροφιά μας.
Με αποκλειστικές πρεμιέρες των ελληνικών σειρών της ΕΡΤ, με κορυφαίες ξένες επιλογές μυθοπλασίας, με κινηματογραφικά διαμάντια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και με πλούσια κάλυψη στις μεγάλες αθλητικές –και όχι μόνο–διοργανώσεις, η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ μάς προσφέρει κάθε μήνα και ένα λόγο για να χαμογελάμε.
Το ανθρωπάκι του ERTFLIX, σβήνοντας δύο κεράκια στην τούρτα του, μας φέρνει τα καλύτερα δώρα για τις ημέρες του Πάσχα: Τρεις νέες ξένες σειρές και είκοσι πέντε αγαπημένες ταινίες!


Ξένες Σειρές
 «Χορεύοντας με την Τζαζ»
(
Dancing on the edge)

Mια μπάντα που ακολουθεί τις νότες του μυστηρίου μάς ξεναγεί σε μια σειρά που ήρθε για να μας καθηλώσει. Τσιούετελ Έτζιοφορ, Τζοάνα Βάντερχαμ και Μάθιου Γκουντ ξεχωρίζουν με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους. Μια φιλόδοξη δραματική σειρά που παρουσιάζει την κοινωνική ζωή στο Λονδίνο κατά την περίοδο 1931-1933, μέσα από τις περιπέτειες ενός τζαζ συγκροτήματος που αποτελείτο από μαύρους μουσικούς.

«Mystic»

Μια παρέα εφήβων που αγαπά τα άλογα, παλεύει για να σώσει ένα ειδυλλιακό τοπίο από το «τέρας της βιομηχανίας», σε μια σειρά που η αγάπη για το περιβάλλον συναντά τις εφηβικές φιλίες. Βασισμένο στα βιβλία της Στέισι Γκρεγκ, με τίτλο «Pony Club Secrets», το «Mystic» διαδραματίζεται σε μια χερσόνησο της Νέας Ζηλανδίας με την πρωταγωνίστρια, Ίσι Μπράουν, να γνωρίζει τον κόσμο μέσα από την ιππική κοινότητα του Κάουρι Πόιντ. Εκεί δημιουργεί φιλίες και προσπαθεί να αποτρέψει την καταστροφή αυτού του ειδυλλιακού τοπίου από τη βιομηχανική ανάπτυξη.

«Η ώρα της πτώσης»
(The Fall)

Η Γκίλιαν Άντερσον αντιμέτωπη με έναν κατά συρροή δολοφόνο! Ψυχολογικό θρίλερ 17 επεισοδίων, που καθηλώνει. Η ντετέκτιβ Γκίμπσον, μια επιτυχημένη ερευνήτρια της αστυνομίας, προσπαθεί να εξιχνιάσει πολύπλοκους φόνους. Μυστήριο, αγωνία και ένα ανελέητο κυνηγητό, σε ένα παιχνίδι με τον χρόνο.

Αγαπημένες ταινίες

Ανάμεσα στους 25 τίτλους ξένων ταινιών που έρχονται αυτή την εβδομάδα στην πλατφόρμα, οι φίλοι του ERTFLIX μπορούν να βρουν κορυφαίες επιλογές από τον ελληνικό και ευρωπαϊκό κινηματογράφο, αλλά και από τον λαμπρό κόσμο του Χόλιγουντ. «Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι», του Γιάννη Σμαραγδή, «Artcic» μια ταινία επιβίωσης με τον Μαντς Μίκελσεν, «Lucky» με τον Χάρι Ντιν Στάντον, σε έναν διαλογισμό γεμάτο αγάπη για τη μοναξιά, την πνευματικότητα, τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτές είναι μόνο  μερικές από τις ταινίες που θα μας συντροφεύσουν τις ημέρες του Πάσχα, με επιλογές για κάθε διάθεση.

Μπείτε στο ERTFLIX με τις μπάντες

Παρά το γεγονός ότι το ERTFLIX έχει ήδη δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με το νεανικό κοινό, περνάει πλέον και στη φυσική της διάδρασης μαζί του, μέσα από τον διαγωνισμό νέων συγκροτημάτων «Με τις Μπάντες». Σχολικά και νεανικά συγκροτήματα, που εκπροσωπούν όλα τα είδη μουσικής, με μέλη μέχρι 18 ετών, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν την πρώτη επαγγελματική τους ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση στα στούντιο της ΕΡΤ και ακολούθως να βρεθούν μέσα στην πλατφόρμα του ERTFLIX. Αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ένα demo στο metismpantes@ert.gr και οι καλύτεροι θα μπουν… με τις μπάντες στο ERTFLIX.